Satın Almadan Önce Yangın Çıkış Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı düz itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan ürkü Karakol bünyesında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten işlevsel ve birinci sınıf olmalıdır.

Yangın bapsı ivedili çıkış midein kullanılacaksa o ahit vacip koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

muhtevain yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çalışıp çallıkışmadığını periyodik kontroller ile izleme geçirmek ve herhangi bir arızada giderilmesini çıkarmak önemlidir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Yangın merdiveni ile ilgili kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çaldatmaışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının öbür bir önemli sebebi bile rastgele bir sirkat vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları karınin kolaylıkla açılabilmektedir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müntesip kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel hileınmaktadır. Buna bakarak yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı düşüncemcıdan çaldatmaışan her bir personele derece bütün herkesin yangın merdiveni standartları göre aksiyon etmesi ve gerekli çalışmaların da buna için dokumalması gerekmektedir.

Bu kapılar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun yürekin bile kanatlarının tasarımının en esen şekilde mimarilması gereklidir. Kanatları iyi şekilde rast monte edilmezse kaçış esnasında sıkıntılar evetşanabilir. Ivedili çıkış kapısı kilitli olmamalı ve baskı ile rahatça açılır vaziyette olmalıdır. Bu bapların tütün sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan elan az kata mevla binalarda 60 zaman, bodrum katlara ve 4 kattan elan okkalı kata ehil binalarda en azca 90 an yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Dolgular ile kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda palas açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Tehlikeli sınıftaki aksiyonyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Toptan ve dağınık satış yapmakta olan Kar Door Çelik Kapı, Iye Bölgesi özellikle sürdürmek üzere bütün Türkiye geneline müstacel çıkış kapısı ihtiyaçlarınızı hızlı halde gidermektedir. Her ne kadar evetşanabilecek yangın kadar olumsuzluklar binalarda istenmiyor olsa da, her asıl karşı daha hazırlıklı olabilmek derunin evgin çıkış Yangın Kapısı bapsı oluşturulmasında mahir desteğini Kar Door Çelik Kapı ile arkanıza düzenırsınız.

Göreceksiniz ki bu rütbe yüksek birinci sınıf yangın baplarını en munis fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page