The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına onat mualla birinci sınıf ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Dairesel yangın merdivenleri alelumum çelik veya betonarme üzere dayanıklı malzemelerden gestaltlmaktadır. Bu malzemeler, ivedili durumlarda eminği getirmek kucakin lazım mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı dizayn hatta elementlere karşı vikaye sağlamlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Dairesel yangın merdiveni, genellikle silindirik veya dairesel bir muhafaza zarfında mevcut spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoğunlukla sınırlı dış alana iye veya estetik efkârların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Olası yangın yahut herhangi bir tehlike durumunda binayı kısa sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları kuruluşlmaktadır.

Böylecene imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut evgin bir durumda insanoğluın hoppa bir itmesi ile dâhilen hariçya muhik açılmaktadır.

Kapanma Mekanizması: Yangın kapkaloriın kendiliğinden olarak kapanabilen bir mekanizmaya sahip olması gerekir. Bu oluş, bapnın yangın durumunda hızlı bir şekilde kapanmasını katkısızlar. Kapanma mekanizması, kapının emniyetliğini ve Yangın Merdiveni Kapısı etkinliğini pozitifrır.

Mono blok gövde binası grup sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin bağırsakinden sabık 4 tane cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlanmaktadır.

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda yegâne yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması mecburi olarak onaylama edilmektedir.

Ayrıca yangın bapları özelliklerinden bir gayrı önemli olanı da acılerle ortaya çısoy zehirleme özelliği bulunan gazların ve kötüın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son tabaka kaliteli olmalıdır.

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedi bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile içeriden hariçya sadık açılmaktadır.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page